Envirotex Csoport

Egyre növekvő és bővülő csoport vagyunk, amely érdekelt a textil-újrahasznosításban, a gyűjtés és válogatás megszervezésétől kezdve a termékeink véglegesítéséig és forgalmazásáig Közép-Kelet-Európában.

Tevékenységünk fő tárgya a textilhulladék, a használt ruházat, az ipari textíliák másodlagos feldolgozása, nem ökológiai hulladéklerakás, vagy más kevésbé hatékony feldolgozás alternatívájaként. Végtermékünk újrahasznosított textil ú.n. textilpép, mely az autóipar, a háztartási cikkek, az építőipar, a bútorszövetek gyártásához, a retenciós-vízelvezető textilek gyártásához, a hő- és hangszigeteléshez használt alapanyagként felhasználható.

Versenyelőnyünk az SK-TEX, s.r.o. vállalat több mint 20 éves know-how-jának felhasználása, amely a holdingcsoportunk része. A társaság elsősorban hő- és hangszigetelést, valamint textilpépet gyárt újrahasznosított textilanyagokból.

Fő ügyfeleink és partnereink az építőipar, az autóipar, az elektromos és a bútoripar cégei.

SK-TEX

Az Envirotex csoporthoz tartozó SK-TEX, s.r.o. gyártó cég 1998 óta újrahasznosítja a textíliákat. Jelenleg évente átlagosan 3500 tonna textilhulladékot újrahasznosít. Az évek során a vállalat számos saját szigetelőanyagot és kompozíciót fejlesztett ki újrahasznosított textíliákból, páratlan szigeteléssel és akusztikai tulajdonságokkal, ezáltal a terület egységévé vált. Termékeivel több európai országban is sikeres, többek között Németországba, Franciaországba és Lengyelországba exportál. Különleges módosításokkal ellátott szálakat szállít az autóipar és a bútoripar számára, újrahasznosított textilszálakból gyárt szigeteléseket épületek és járművek számára.

Enviroinvest

Az Enviroinvest, s.r.o. befektetési társaság, amely a csoport pénzügyeit fedezi

Envirotrade

Kereskedelmi társaság, az Envirotrade, s.r.o. olyan üzleti lehetőségeket nyújt, amelyek sikeresen megvalósulnak. Csoportunk növekedése elsősorban a csoport tulajdonosainak tőkebefektetéseinek köszönhető. Az egyik többségi tulajdonos a WTEP Alap, amely a hulladékkezelés területén megvalósuló projektekbe történő beruházásokra összpontosít.

Zabezpečujeme výrobu izolácií z recyklovaného textilného materiálu.

+421 948 049 282

We focus on producing products from recycled textile waste.

+421 948 049 282

Újrahasznosított textilhulladékból biztosítunk termékek előállítását.

+421 948 049 282

Wir realisieren die Herstellung von Produkten aus recycelten Textilabfällen.

+421 948 049 282