Újrahasznosított textilhulladékból biztosítunk termékek előállítását.

Textilszigetelés, összehasonlítva más anyagokból készült szigeteléssel, pl. gipszkarton, polisztirol, ásványgyapot, kőgyapot, farost, poliuretán hab, üveg- és kenderszálak stb., hasonló hőtechnikai tulajdonságokkal rendelkeznek kisebb súly mellett, egyes tulajdonságaikban még kiemelkedőbbek is, ugyanakkor lényegesen jobbak az akusztikai paraméterek. Ugyanolyan súlyparaméterekkel a textilszigetelések akár a kétszeres hőteljesítményt is biztosítják, mint a legtöbb hagyományos szigetelés. Ez a fázis eltolja a szigetelés túlmelegedési idejét, így csökken az épületek fűtési és hűtési költsége, ami összhangban áll az épületek éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodásának követelményével, és ezáltal növeli az épületek energiahatékonyságát. A textilszigetelés újrahasznosított anyagokból készült ökológiai termék, amelyet a szigetelés élettartama után többször is könnyedén és nyereségesen lehet újrahasznosítani.

Intézkedéseket teszünk a zaj és a rezgés csökkentésére városi környezetben - zajfalak és sorompók, zajültetés, zajszigetelés a zajforrásokon.

Az egyik legnagyobb előny a textília akusztikai tulajdonságai. Bár az ásványgyapot működhet akusztikus szigetelésként, elveszíti hőszigetelő tulajdonságainak egy részét, és a basszushangokat rosszabbul nyeli el. A textíliák viszont a hangok 100% -át elnyelik 160 Hz-től, miközben továbbra is ugyanúgy szigetelik a hőt.

Vízvisszatartási intézkedéseket, zöldtetőket, vízvisszatartó parkolókat, kerékpárutakat és visszatartó területeket készitünk.

Az újrahasznosított textíliákból készült reteszelő táblák súlyuk 300% -áig képesek ellenállni az özönvíznek. A víz visszatartásának és fokozatos felszabadításának funkcióját látják el. Összetételük és kis súlyuk miatt faépítményekhez, épületek rekonstrukcióihoz és a szükséges alacsony tetőterhelésű építményekhez is szolgálnak. Az anyag rugalmas és könnyen alkalmazkodik a terephez.

Zabezpečujeme výrobu izolácií z recyklovaného textilného materiálu.

+421 948 049 282

We focus on producing products from recycled textile waste.

+421 948 049 282

Újrahasznosított textilhulladékból biztosítunk termékek előállítását.

+421 948 049 282

Wir realisieren die Herstellung von Produkten aus recycelten Textilabfällen.

+421 948 049 282