Textilhulladék gyűjtése és feldolgozása

Újrahasznosító termelésünk során különféle textilhulladékokat nyersanyagként hasznosítunk, amelyeket több ipari szegmensben lehet felhasználni. Az alapanyag textilhulladék, textilszálakból származó hulladék, használt ruházat, textil csomagolások, ipari textíliák és összetett anyagok hulladéka. A textilhulladék textilpépé, a textilszálakká és a porrá értékelődik. A préselés után a végtermékeket vagy a textilpépet fúvott, hő- vagy hangszigetelésként szállítják az ügyfeleknek alacsony energiafelhasználású és passzív épületekhez.

Textilhulladék újrahasznosítása

Célunk a természet védelme a textilanyagok újrafeldolgozásával, és ezáltal a hulladék mennyiségének csökkentése a hulladéklerakókban és az égetőművekben. Bemutatjuk a valódi körforgásos gazdaság és a fenntarthatóság elvét – újrahasznosított textíliákat használunk, és termékünk 100% -ban újrahasznosítható. A csoport célja, hogy az elkövetkező években évente legalább 7000 tonna textilhulladékot újrahasznosítson, és hogy Szlovákiában a textil-újrahasznosítás teljes részaránya legalább 30% legyen. Évente legalább 2000 tonna szigetelés és több mint 5000 tonna textilpép előállítását tervezzük.

Szintén érdekeltek vagyunk abban, hogy oktassuk az embereket az újrahasznosított textíliák felhasználásának lehetőségeiről, a jogszabályi változások érvényesítése érdekében, hogy hazánk jobban a fenntarthatóság gazdaságára és a valós körkörös gazdaságra koncentráljon.

Zabezpečujeme výrobu izolácií z recyklovaného textilného materiálu.

+421 948 049 282

We focus on producing products from recycled textile waste.

+421 948 049 282

Újrahasznosított textilhulladékból biztosítunk termékek előállítását.

+421 948 049 282

Wir realisieren die Herstellung von Produkten aus recycelten Textilabfällen.

+421 948 049 282